Saturday, April 30, 2011

SELAMAT TINGGAL BNNasihat Najib minta PAS keluarkan PR.... satu cadangan yang maha bodoh dari seorang PM yang memang bodoh.

Kalau betul-betul BN kuat, mengapa tidak UMNO berdiri sendiri tanpa parti komponen BN lain.

  • Kita cadangkan agar MCA dan MIC keluar BN.
  • Tinggalkan UMNO. Selama ini yang merosakkan parti MCA dan MIC ialah UMNO.
  • Selama ini, UMNOlah yang menyebabkan berlakunya salah faham antara agama dan kaum.
  • Larinya undi Cina dan India daripada MCA dan MIC juga disebabkan sikap talam dua muka UMNO.
  • Jom KELUAR BN...!

Ingatan untuk Najib ... Jangan Ganggu Presiden kami.

Menjelang mana-mana Pemilihan dalam Muktamar PAS termasuk pada Jun ini, Presiden PAS terus diganggu bagi melemahkan parti ini dan kali ini datangnya dari PM Najib.

Kita harap rakan-rakan PAS tidak mudah melatah dengan permainan politik Umporno ini kerana kita harus fokus kepada PRU 13 dan Pemilihan kali ini kita akan selesaikan secara jemaah didalam Parti kita sahaja.

Permintaan DS Najib hari ini supaya PAS keluar daripada Pakatan Rakyat yang kononnya jelas tidak memperjuangkan agenda bangsa, agama dan negara ada kerja gila dan tidak masuk akal oleh seorang Perdana Menteri Umno yang sejak turun temurun memusuhi PAS, DAP & PKR.

Setelah kecewa dengan prestasi parti-parti Cina yang mewakili Barisan Nasional serperti MCA dan Gerakan di Semenanjung dan SUPP di Serawak yang ditolak mentah-mentah oleh pengundi kaum Cina dalam Pilihnaraya yang lepas dan ajakan kepada DAP supaya menyertai BN ditolak, kini permainan Najib ialah cuba memporak poranda Pakatan Rakyat dengan menggesa Presiden PAS keluar dari Pakatan.

Najib anda akan terus dikecewakan oleh PAS dan Pakatan Rakyat kerana kami sudah masak dengan cara permainan kotor yang cuba kamu aturkan untuk kami.

Bersedialah Najib, masa untuk kamu turun tahta sudah semakin hampir.

No comments:

Post a Comment

Terimakasih atas cadangan dan pandangan. **Your suggestion and advice is highly appreciated.** passpk@hotmail.com